Hakkında

Hayatımın merak ve odağında inanç, yaşam, kültürler, düşünce biçimleri her zaman özel bir yer aldı…

Okudum, araştırdım, kimilerini deneyimledim, bazılarını eğitimle geliştirdim… Gezdim, gördüm, inceledim ve bu yaklaşımı keyifle devam ettiriyorum.

Daha çoçukluk yıllarımda Budizm, Taoizm, Mesnevi, Tasavvuf, Ruh Bilimi  ( Ruhsal, metafizik, psişik, yaratılış ve psikoloji ) Freud, Jung ( Arketipler), Ezoterizm, Sembolizm ilgilendiğim, araştırmaya başladığım, içinde yaşadığım konulardı. 

Hayat, varoluş, spiritüalizm üzerine yaptığım incelemeler astroloji ve numerolojiyi bilgilerime kattı.

Mu, Atlantis ( Ad- Semud Kavimleri ) dönemi üzerine kaynakları inceleyerek mitoloji, sembolleri ele aldım. Sonra ruh, zihin, beden bütünlüğü için Qi gong, refleksoloji, meridyenler, varoluş üzerine incelemelerim heyecan ve merakla gelişti.

Birkaç farklı ilim ile bilimin inceliklerinde mikro-makro kosmos, ben ve sen birlikteliğinde yol aldım. Kişinin birey olma algısına gelene kadar sorduğu birçok soru önüme geldi, anlamaya, çözümlemeye gayretle ilerledim.

Sohbetler, çalışmalar devam ediyor. Bir’lik yolunda yol akıyor…     

Bireysel (ruh, kalp, beden) ve sosyal ilişkilerde (aynalar, yansımalar) huzurla, sevgi dolu bir hal yaşamanın, problem gibi görünen gölge yanları farkederek, dönüşüme izin vermenin güzelliğini paylaşıyorum. 

O gölgelerle ışık oyunu içinde yorulmuşlara nefes aldırıp, farklı bir yönden bakmalarına destek veriyorum.

Theta Healing, Bilinçaltı, Meditasyon, Nefes, Çakralar, Numeroloji ve Astroloji gibi teknikler ile kişilere, kurumlara özel çalışmalar yapıyorum.

Danışmanlık, seminer, atölye çalışmaları için mail adresim ve instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

@ozerakan_herseyolunda

Sevgi ile Ol’un…

ÖZER AKAN