eylemin kendisini önemse…

İletişim yollarını doğru kullanarak ihtiyacınız olanları yaşamınıza davet etme imkanı her zaman mevcut.

” Devasa değişim serisi yükleniyor. ” Enerjiler hiç olmadığı kadar yüksek ve bu böyle devam edecek… Yaşamdan almaya ne kadar açık olursanız, ihtiyaçlarınız; mesajlar, fırsatlar, hediyeler ve başkalarıyla olan bağlantılar şeklinde kendini gösterecektir.

Neler yapmak istiyorsunuz?

Neyi başarmak istiyorsunuz?

Sizin için önemli olanlar neler?

Karar verme zamanları…

Geçmişte kalıp kendi eski düşüncelerinizin esiri olmak ya da daha parlak bir varoluşu kucaklamak sizin elinizde.

Topuk sürmeyi bırakın. Bu benzeri görülmemiş bir büyüme süreci…

Gördüğünüz, hissettiğiniz, duyduğunuz her şeyin hayatınıza olumlu etkisi olduğuna inanarak “dinlemek” ve bunun öyle olduğunu “bilmek” size o gereken desteği verecek.

Her birşey şu anda sizin için kılavuzluk görevi yapıyor, sadece ayrıştırın.

Artık o eski sınırlamalara, yokluklara inanmayı bırakın, sadece seçin…

Her şey hiç olmadığı kadar birbiri ile içiçe ve etken. Haliyle bu büyük bir gerilim de yaratıyor. En yüksek farkındalık ve özgür irade gücü aktif. Tutulma etkileri daha çok taze, uzun bir zaman dilimine de hakim olacak. Hiçbir şey için acele etmeyin. Kendinizi tam ve olduğu gibi görün. Ne eskide kalmak zorundasınız ne de eskiyi yeni gündeme taşımak.

6, 9 aylık süreçte şu anda tohumlanan her değer görünür olacak.

Kendinizi değişim için bir katalizör olarak görün. Değerinizin farkına varın ve kaderin akışını değiştirmeye başlayın. Eğilimlerinizin ardındaki motivasyonları gözlemleyin, davranış ve dürtülerde gezinirken yeni keşifler yapabileceksiniz. Karşılaştığınız zorlukları gelişim ve özgün bağlantılar için katalizörlere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz. Ufkunuzu geniş tutun, sizi atıl tutan her kişi, değerden yavaş yavaş uzaklaşın. Bizi tanımlayan yaptıklarımızdır.

Kısmete hizmet gerek !..

Sevgi ile…

Karma Astrolog Özer AKAN

Yorum bırakın